Matthias Declercq signeert op Urk

Dat De ontdekking van Urk zo goed wordt ontvangen, had Matthias Declercq niet durven dromen. En dat het boek ook op Urk wordt omarmd, is helemaal een feestje! Daarom reisde de auteur vorige week af naar Urk om zijn lezers te bedanken. Op veilige afstand signeerde hij de exemplaren van talloze Urkers.

Normaliter zou Declercq tijdens de feestelijke boekpresentatie op Urk deze exemplaren hebben kunnen signeren. Deze avond kon echter door de coronamaatregelen geen doorgang vinden. Hierdoor is zijn signeersessie een extra bijzondere gebeurtenis geworden, Matthias Declercq heeft in Nederland nog geen enkel boek kunnen signeren. Gelukkig is dit unieke moment op video vastgelegd:

<!–

doWhenDomReady(function() {
swfobject.registerObject(‘flash1603972522_1’);
});