Arjen Lubach verrast met nieuw boek

Arjen Lubach komt na zeven jaar met een nieuw boek: Stoorzender. Het boek gaat over het leven van de cabaretier zelf, en zal op 19 augustus verschijnen bij uitgeverij Podium. In Stoorzender doet Arjen Lubach verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan en schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, televisie, politiek, het leven en de liefde.

Arjen Lubach: ’In Stoorzender komt alles samen: stukken over mijn jeugd en over de wereld van nu, komische anekdotes, maar ook persoonlijker verhalen over de liefde, ouder worden en het leven als zodanig. Het boek beslaat de laatste twintig maanden voor mijn veertigste verjaardag, afgelopen oktober.’

Joost Nijsen, uitgever Podium: ‘Lubach heeft zich natuurlijk als auteur al lang bewezen, maar Stoorzender was voor ons een geweldige verrassing. Is dit een roman? Een midlife memoir? Een entertainend boek over de keerzijde van roem? Of toch een liefdesroman? Of toch eerst en vooral een boek om heel vaak bij in de lach te schieten? De lezer mag het straks zeggen. Het literaire seizoen kon niet beter beginnen.’

Lubach verwierf grote bekendheid met zijn televisieprogramma Zondag met Lubach. Eerder publiceerde hij vier boeken, waaronder de thriller IV (bekroond met de Crimezone debuutprijs 2013) en de roman Magnus, winnaar van de Dioraphte Jongeren Literatuurprijs.