Manu Joseph deze zomer Writer in Residence in Amsterdam

Auteur Manu Joseph, van wie onlangs het boek Miss Laila, gewapend & gevaarlijk verscheen, is deze zomer Writer in Residence. Op uitnodiging van het Nederlands Letterenfonds zal hij van 4 juli tot en met 30 augustus 2018 in Amsterdam wonen en werken.

In Miss Laila, gewapend & gevaarlijk balanceert Manu Joseph op meesterlijke wijze tussen tragiek en humor en stelt hij terwijl diverse actuele vraagstukken over India aan de kaak. De VPRO Gids prijst het verhaal om zijn ‘ijzersterke’ opening en noemt het geheel een ‘bijzonder geestige roman’. Zijn vorige boek, Het onzichtbare geluk van andere mensen, werd door De Wereld Draait Door verkozen tot het Boek van de Maand en groeide uit tot een stevige literaire seller.

Joseph_Manu_-_Miss_Laila_-_Combi_Het_onzichtbare_ge


Optredens Manu Joseph


Leesclubdiner

Manu Joseph in gesprek met Alexander Reeuwijk

Datum: dinsdag 17 juli

Aanvang: 19:30 uur

Locatie: Het Leesteken, Purmerend

Interview

Manu Joseph in gesprek met Casper Luckerhof

Datum: vrijdag 20 juli

Aanvang: 20:00 uur

Locatie: Athenaeum Boekhandel, Spui 14-16, Amsterdam

Evenement met Manu Joseph

Datum: dinsdag 28 augustus

Locatie: De Balie, Amsterdam

Kijk voor meer informatie en aanmelding hier.