Etalagewedstrijd rond nieuwe roman Renate Dorrestein

Uitgeverij Podium organiseert een etalage/winkelwedstrijd rond de nieuwe roman van Renate Dorrestein, Reddende engel. Iedere boekhandel kan deelnemen vanaf het moment dat het boek in de winkels verkrijgbaar is.

De opdracht is om een zo origineel of opvallend mogelijke etalage of ruimte in de winkel in te richten met postermateriaal (op A2-formaat, aangeleverd op de beurs of nagestuurd), een flinke stapel boeken en andere bij het boek passende items of producten (naar eigen inzicht door de boekhandel in te vullen).

Inzendingen (een foto van de etalage met korte toelichting) kunnen t/m 16 oktober opgestuurd worden naar de uitgeverij via Rob Sluijter, verkoop@uitgeverijpodium.nl. In de week van 16 oktober kiest de uitgeverij samen met Renate Dorrestein één winnaar.

De prijs? Een overnachting in een charmante B&B in Zuid-Limburg voor 2 personen, inclusief ontbijt.

Zowel de winnaar als verliezers ontvangen z.s.m. persoonlijk bericht ná 16 oktober.

De actie wordt gecommuniceerd op de beurs en daarna nog eens via e-mail, website en social media.