Nieuw kookboek Altijd feest van Janneke Vreugdenhil verschijnt in november

Vroeger, bij culinair journalist Janneke Vreugdenhil thuis, werd alles gevierd. ‘Een leven zonder feesten is als een lange weg zonder pleisterplaatsen’, hoorde ze haar vader talloze keren zeggen terwijl hij een fles ontkurkte. Naarmate Janneke ouder werd begon ze te beseffen hoe belangrijk zulke familietradities zijn. Hoe waardevol het is om het leven te vieren, zelfs in tijden die minder feestelijk aanvoelen, of misschien júíst dan wel.

Daarom komt Janneke Vreugdenhil in het najaar met Altijd feest, een kookboek met recepten om het leven te vieren.

In dit fraai vormgegeven kookboek heeft Janneke Vreugdenhil haar favoriete gerechten verzameld. Naast uitgebreide kerstdiners, paasontbijtjes en het perfecte oliebollenrecept zijn er ook gerechten voor minder voor de hand liggende festiviteiten. Wat te denken van een romantisch valentijnsdiner, een zomerse picknick, taart voor een kinderverjaardag of een herfstig mosselfestijn?

Op haar vertrouwde, innemende toon deelt Janneke Vreugdenhil haar tips en tricks om zonder al te veel moeite iedere gelegenheid om te toveren tot iets bijzonders. Altijd feest is een boek om telkens weer uit de kast te halen en vrolijk van te worden.