Eat & Read met Janneke Vreugdenhil bij STAAL in Haarlem

Op 18 januari staat het boek Solo food, 72 x koken voor jezelf van Janneke Vreugdenhil centraal tijdens de Eat & Read die boekhandel H. de Vries in samenwerking met STAAL organiseert in Haarlem. STAAL kookt deze avond een driegangendiner geïnspireerd op het gelijknamige nieuwe kookboek.

Janneke Vreugdenhil is een van de meest geliefde culinaire journalist van Nederland. Haar columns voor het NRC en artikelen zijn razend populair. Eerder verschenen van Janneke Vreugdenhil Eten enzo, Comfort Food en I love groente.

Solo Food is het eerste kookboek dat koken voor jezelf tot een feest maakt. Veel mensen staan met liefde uren in de keuken voor hun gezin of vrienden, maar eten als ze alleen zijn een pizza voor de tv. Janneke Vreugdenhil laat zien dat lekker koken zonder publiek juist uiterst bevredigend kan zijn. Je hoeft met niemand rekening te houden, weet precies hoe lang de biefstuk gebakken moet worden en kunt dat heerlijke pastaatje met gamba’s en rokerige whisky-tomatensaus helemaal alleen opeten.

Solo Food is een opgewekt en persoonlijk, inspirerend kookboek met 72 recepten die je ernaar doen verlangen om aan tafel te gaan. Alleen!

Datum: 18 januari 2017
Inloop: 18.30 uur
Toegang: € 29,50 p.p. incl. driegangendiner en welkomstdrankje
Locatie: STAAL, Gedempte Oude Gracht 46 in Haarlem
Reserveren: info@staalhaarlem.nl of 0655740685 (Sabien)