Kerstsigneersessies Arno Kantelberg, Man op z’n best

Vorige maand verscheen Man op z’n best. Arno Kantelberg (Esquire-hoofdredacteur en tevens columnist bij de Volkskrant) werd naar aanleiding van zijn kloeke stijlbijbel voor mannen geïnterviewd in onder andere NRC Handelsblad (lunchgesprek door Rinskje Koelewijn), Algemeen Dagblad, De Telegraaf en Trouw. Ook was er aandacht voor het boek in onder meer Volkskrant Magazine, Editie NL en de Nieuwsshow.

Inmiddels is het boek herdrukt, zodat de boekhandel het ruim op voorraad heeft voor de feestdagen. Wilt u het boek cadeau doen? Arno Kantelberg signeert deze week op een aantal plekken door het land, waaronder in zijn geboorteplaats Gemert:

Donderdag 22 december, 19:00 uur, Paagman (vestiging Fred), Den Haag. Klik voor meer informatie.

Vrijdag 23 december, 18.00 – 21.00 uur, Oger (P.C. Hooftstraat 75-81), Amsterdam.

Zaterdag 24 december, 14:00 uur, Bruna (Kerkstraat 27), Gemert.