Uitgeverij Podium schrijft etalagewedstrijd uit voor nieuwe roman Renate Dorrestein

Op zondag 5 juni werd Zeven soorten honger, vvh9789057598005de nieuwe roman van Renate Dorrestein, gepresenteerd bij H. de Vries Boeken. Boekhandelaar Daan van der Valk bracht het omslag van het boek in de drukbezochte winkel in Haarlem tot leven met een schitterend gedekte tafel met kraakwit linnen en geurende pioenrozen. Boekhandel Van der Meer in Noordwijk kwam eerder die week al met hetzelfde idee.

Deze enthousiaste boekhandelaren hebben Podium geïnspireerd om een etalagewedstrijd uit te schrijven en roepen boekhandelaren op om zich ook door het zomerse omslag te laten inspireren bij het inrichten van een etalage of boekentafel.

Meedoen kan t/m 30 juni als volgt: stuur een foto van de presentatie naar verkoopleider Rob Sluijter. Renate Dorrestein en Podium kiezen vervolgens de mooiste inzending uit. De winnende boekhandel ontvangt begin juli bericht en wordt beloond met een bezoek van de schrijfster gedurende de zomermaanden.

Neem voor meer informatie contact op met Rob Sluijter, via verkoop@uitgeverijpodium.nl. Eerder ontvingen de boekhandels via het CB al postermateriaal. Mocht uw boekhandel behoefte hebben aan meer posters, dan kunt u die tevens aanvragen via verkoop@uitgeverijpodium.nl.