Mismatch van Ronald Giphart & Mark van Vugt gepresenteerd bij Broese boekverkopers

Deze week verscheen het populair-wetenschappelijke boek Mismatch van Ronald Giphart & Mark van Vugt. Dat vieren we met een feestelijke presentatie op 4 februari bij Broese boekverkopers in Utrecht. De auteurs zullen aldaar een minicollege mismatch geven en het eerste exemplaar uitreiken aan niemand minder dan Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit, bekend van het boek Laat je hersenen niet zitten en zijn collegereeks over het brein bij DWDD University.

4818.w800.r800-450.64f9d70


Over Mismatch:

Mismatch verklaart waarom er zoveel mensen rondlopen met rugklachten, hart- en vaatziektes, diabetes en overgewicht, depressies en burnouts. Maar ook in ons liefdesleven, de opvoeding van kinderen, politiek, werk, het geloof en milieu komt mismatch veelvuldig voor zonder dat we ons ervan bewust zijn. In dit fascinerende boek laten Ronald Giphart en Mark van Vugt zien hoe inzicht in mismatch ons kan helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden en een betere samenleving te creëren.

Datum: donderdag 4 februari

Tijdstip: vanaf 17:00 uur

Locatie: Broese boekverkopers, Stadhuisbrug 5 in Utrecht.

Uiteraard is er na afloop een borrel en kunt u het boek ter plekke aanschaffen en door de auteurs laten signeren.

Wil u bij de presentatie aanwezig zijn? RSVP via klantenservice@broeseboekverkopers.nl. Klik voor meer informatie.