Alex Boogers & Inge Schilperoord bij Schrijvers Live op 14 januari

Op 14 januari gaat uitgever Joost Nijsen bij Schrijvers Live in de bibliotheek in Amstelveen in gesprek met Alex Boogers en Inge Schilperoord. Hun romans Alleen met de goden (Alex Boogers) en Muidhond (Inge Schilperoord) werden vol lof onthaald en prijkten op diverse eindejaarslijstjes in (dag)bladen en online. Alleen met de goden werd tevens uitverkoren tot boek van het jaar door de inwoners van Amstelveen.

Praktische informatie:

Datum: donderdag 14 januari
Tijd: 20.15-22.00
Locatie: Bibliotheek Amstelland, Stadsplein, Amstelveen
Prijs: € 10,00 / pashouders € 7,50 / voorverkoopkorting € 1,-

Alex Boogers (1970) schreef zeven romans, waaronder Alle dingen zijn schitterend en Alleen met de goden. Hij baarde veel opzien met de novelle Wanneer de mieren schreeuwen. Zojuist verscheen zijn pamflet De lezer is niet dood. Op 7 februari is hij te gast in het succesvolle VPRO-programma 24 uur met, waarin hij geïnterviewd wordt door Theo Maassen.

Inge Schilperoord (1973) publiceerde in NRC Handelsblad en Psychologie Magazine. Ze werkt als forensisch psycholoog bij onder andere het Pieter Baan Centrum. Van haar debuut Muidhond werden deze zomer de Franse, Engelse en Turkse vertaalrechten verkocht, evenals de filmrechten. Ook stond de roman op de shortlist van de ECI Literatuurprijs en won het de Bronzen Uil.