Uitgeverij Podium


Handboek_voor_de_Moderne_Man.jpg
Deze titel is niet meer leverbaar
ISBN: 9789057594175

Titels


Wim de Jong - Christjan Knijff - Henrico Prins
Handboek voor de moderne man

Als man bijt je liever je tong af dan dat je een voorbijganger naar de weg vraagt. Je laat je relatie eerder in de soep lopen dan dat je een therapeut consulteert. Je wacht met naar de dokter stappen totdat het pijntje in je lies is uitgegroeid tot een flinke bult. Je boort liever eindeloos de verkeerde gaten in een langzaam verkruimelende muur, dan dat je toegeeft twee linkerhanden te hebben.

Hoog tijd dus voor een boek waarin je het antwoord kunt vinden op alle vragen die je in je leven gaat tegenkomen. Een boek dat je loodst door de cruciale leeftijdsfasen, van puberteit tot golden years. Een boek dat minder weegt dan een hamer, maar uitkomst biedt in meer situaties dan je met je complete gereedschapskist te lijf kan gaan.

Na de bestseller Handboek voor de moderne vrouw verschijnt nu de mannelijke pendant. Handboek voor de moderne man is een onmisbaar naslagwerk voor de 21e-eeuwse man, met hoofdstukken als Man & Seks, Stijl & Etiquette, Man & Relaties, Man & Geld, Man & Werk, Man & Vaderschap en Body & Gezondheid. Geschreven door een ideaal journalistentrio: een ambitieuze dertiger, een avontuurlijke veertiger en een onverbeterlijke vijftiger.

 

Quotes

'Het is een rijk boek, alles staat er in.'
Mieke van der Weij in de Tros Nieuwsshow

'Een boek dat voortaan verplichte lectuur zou moeten zijn voor jongens in het middelbaar onderwijs, en waaruit voorts elke man hele lappen uit het hoofd zou moeten kunnen citeren, wil hij de overlevingskansen van zijn soort veilig stellen.'
De Standaard


'Boeiende weetjes, praktische tips en getuigenissen wisselen elkaar af in het Handboek voor de moderne man.'
Knack