NIEUW!

Vindt u het ook zo ordinair, een woord als ‘zomerseller’? Toch kunnen we er niet omheen aan te kondigen dat er bij ons aanstonds drie publicaties verschijnen die in zomer (en navolgende seizoenen) velen hoogst aangename leesuren zullen bezorgen.

Wilfried de Jong werkte tussen Fotostudio De Jong en een nieuw seizoen Zomergasten aan Solo. Een heerlijke bundel wielerverhalen, gebaseerd op zijn beste columns uit vijf jaar NRC, herzien, en aangevuld met nieuw werk. Een onverwacht, verrukkelijk vervolg op De man en zijn fiets en Kop in de wind, in een handzaam formaat en voor een prijs waar elke lezende wielerliefhebber voor zal omfietsen. Op tijd voor een lange Tour-zomer.

Verrassend is ook de bundel De scheids, gebaseerd op de gelijknamige NRC-column waarmee de jonge amateurscheidsrechter Menno Fernandes opzien baarde. Heeft u niets met voetbal? Ik verklap dat dat ook voor menige Podium-werknemer (v) geldt… hetgeen niet verhinderde dat ze vervolgens Fernandes’ uitmuntend geschreven scenes aan de borst drukten. Het boek verschijnt op tijd voor het WK, uiteraard.

En dan is er ook Hans Aarsman nog, met een nieuwe Aarsman Collectie, de opvolger van Ik zie ik zie met de titel Wat jij niet ziet. Met aanstekelijk enthousiasme beschrijft fotodetective Aarsman wat je in eerste instantie over het hoofd dreigt te zien.

Nieuw is ook de manier waarop wij boekhandel, media en lezers hierover informeren. Als start van meer online aanbieden ontwierp onze huisvormgever Studio Ron van Roon een fraaie nieuwsbrief, die in vormgeving sterk leunt op zowel onze catalogus als onze website. We zullen deze nieuwsbrief vanaf heden vaak gaan inzetten, teneinde actueler en vollediger informatie te kunnen bieden over de titels die we voor u in petto hebben.

U kunt hier de nieuwsbrief vinden, voor zover u die niet al van ons ontving. Wilt u de nieuwsbrief voortaan direct ontvangen, laat dan hier uw gegevens achter.

Geloof me: het zómert op onze burelen.