Podium


Janneke_Vreugdenhil_-_Solo_Food_.jpg
€ 19,99
Omslag: Mattmo

Titels


verwacht -10-2016

Janneke Vreugdenhil
Solo Food

Janneke Vreugdenhil behoeft nauwelijks introductie: met haar veelgelezen NRC-rubriek en haar razend populaire kookboeken Comfort Food en I ♥ groente heeft ze de harten van vele lezers veroverd. We zijn bijzonder trots dat ze zich aan Podium heeft verbonden, en niet alleen als auteur, maar ook als curator van onze al ingezette fondslijn met intelligente en originele ‘upmarket’ kookboeken. Vreugdenhils prachtig vormgegeven nieuwe boek is daar een stralend voorbeeld van.

Solo Food is het eerste kookboek dat koken voor jezelf tot een feest maakt. Veel mensen staan met liefde uren in de keuken voor hun gezin of vrienden, maar eten als ze alleen zijn een pizza voor de tv. Janneke Vreugdenhil laat zien dat lekker koken zonder publiek juist uiterst bevredigend kan zijn. Je hoeft met niemand rekening te houden, weet precies hoe lang de biefstuk gebakken moet worden en kunt dat heerlijke pastaatje met gamba’s en rokerige whisky-tomatensaus (bereidingstijd: 10 minuten) helemaal alleen opeten.

Solo Food is een opgewekt en persoonlijk, inspirerend kookboek met zeventig recepten die je ernaar doen verlangen om alleen aan tafel te gaan.

 

 

Quotes

‘Een verkwikkend feestje voor kok en gast ineen. Ook niet-singles kunnen hier wat van leren, ik wil alles uit dit boek eten. NU!’

Yvette van Boven