Podium


Nieuws

1vvh9789057598609.jpg
13-09-2017

Etalagewedstrijd rond nieuwe roman Renate Dorrestein

Uitgeverij Podium organiseert een etalage/winkelwedstrijd rond de nieuwe roman van Renate Dorrestein, Reddende engel. Iedere boekhandel kan deelnemen vanaf het moment dat het boek in de winkels verkrijgbaar is.

De opdracht is om een zo origineel of opvallend mogelijke etalage of ruimte in de winkel in te richten met postermateriaal (op A2-formaat, aangeleverd op de beurs of nagestuurd), een flinke stapel boeken en andere bij het boek passende items of producten (naar eigen inzicht door de boekhandel in te vullen).

 

Inzendingen (een foto van de etalage met korte toelichting) kunnen t/m 16 oktober opgestuurd worden naar de uitgeverij via Rob Sluijter, verkoop@uitgeverijpodium.nl. In de week van 16 oktober kiest de uitgeverij samen met Renate Dorrestein één winnaar.

De prijs? Een overnachting in een charmante B&B in Zuid-Limburg voor 2 personen, inclusief ontbijt.  

 

Zowel de winnaar als verliezers ontvangen z.s.m. persoonlijk bericht ná 16 oktober.

De actie wordt gecommuniceerd op de beurs en daarna nog eens via e-mail, website en social media.

Column Joost Nijsen

  • Janneke_Vreugdenhil_-_Solo_Food_-_Floortje_van_Esse.jpg

    VREUGDENHIL GOES UK

    08-09-2017 -

    Over elke deal voor een van onze Nederlandstalige auteurs in het buitenland zijn we opgetogen. Herman Koch en enkele andere topauteurs van collega-uitgevers mogen dan op menig nachtkastje in menig land prijken, en De avonden mag dan met vertraging van een halve eeuw alsnog internationale weerklank vinden, we zijn en blijven een boekenlandje dat bij de meeste buitenlandse uitgevers vooral geliefd is als afzetmarkt: met landen als Duitsland en Italië behoren we tot de gretigste afnemers van vertaalrechten, vooral van Engelstalige auteurs.