Podium


Nieuws

etendrinkenslapen.jpeg
09-06-2010

ETEN, DRINKEN EN SLAPEN

Ronald Giphart tekende na een stage van 336 uur in de restaurants De Librije (Zwolle) en Oud Sluis (Sluis) zijn ervaringen op in dit uitzonderlijke boek. Een lees-kookboek met (on)mogelijke recepten van de hand van Nederlands meest gelauwerde chefs: Sergio Herman en Jonnie Boer. Een boek over twee bijzondere vrienden, hun vakmanschap en de vreugde van het gehemelte!
Wilt u het boek kopen kijk dan op de site van De Librije: http://www.librijeswinkel.nl/producten?categorie=26

 

Column Joost Nijsen

  • vvh9789057598326.tif

    GERDA BLEES

    14-02-2017 -

    Op vrijwel elk literair avondje krijgen schrijvers deze vraag voorgelegd: ‘is uw boek autobiografisch?’ Wij uitgevers krijgen dan weer een andere vraag standaard voor de kiezen: ‘hoe komt u aan schrijvers?’. Het niet zo heel erg tot de verbeelding sprekende antwoord is...