Uitgeverij Podium


Nieuws

etendrinkenslapen.jpeg
09-06-2010

ETEN, DRINKEN EN SLAPEN

Ronald Giphart tekende na een stage van 336 uur in de restaurants De Librije (Zwolle) en Oud Sluis (Sluis) zijn ervaringen op in dit uitzonderlijke boek. Een lees-kookboek met (on)mogelijke recepten van de hand van Nederlands meest gelauwerde chefs: Sergio Herman en Jonnie Boer. Een boek over twee bijzondere vrienden, hun vakmanschap en de vreugde van het gehemelte!
Wilt u het boek kopen kijk dan op de site van De Librije: http://www.librijeswinkel.nl/producten?categorie=26

 

Column Joost Nijsen

  • 1Naamloos.png

    Wat verkoopt?

    28-09-2020 -

    Voor een echte analyse van wat heden ten dage in Nederland goed verkoopt, moet je vanwege seizoenseffecten een heel kalenderjaar als grondslag nemen. In de zomer zie je veel verkoop van spannende boeken en andere ontspanningslectuur, in de Kinderboekenweek natuurlijk veel kinder- en jeugdboeken, richting feestdagen veel cadeauboeken, rondom de Boekenweek veel Nederlandse literatuur… Wat dit betreft is de boekhandel niet veel anders dan de groenteboer, die in de zomer veel aardbeien verkoopt en in de winter veel boerenkool.