Podium


Nieuws

Keukenprins7.jpg
12-02-2009

Ronald Giphart in Groningen

De kok Martin van restaurant Brussels Lof gaat samen met Ronald Giphart een groentemenu presenteren, geserveerd met bijpassende wijnen.
 
Zondag 1 maart 2009
aanvang 13.00 uur en einde 17.30 uur

Ontvangst prosecco met amuses, voor-, tussen- en hoofdgerecht waarin de groente centraal staat, kaasplateau met port na.

Locatie:Brussels Lof A.Kerkstraat 24 in Groningen. Tel. 050 3127603

Graag willen wij dat u zich aanmeld via info@decultureleonderneming.nl
en verzoeke het bedrag voor 23 februari van € 70,- over te maken
op rekening 296842052 ter attentie van De Culturele Onderneming
o.v.v. eten met Ronald Giphart

Column Joost Nijsen

  • Balancing_act_900_450_90_s_c1_smart_scale.jpg

    Balanceerkunst

    06-12-2016 -

    Een producent heeft andere kwaliteiten en drijfveren dan een winkelier. Hij is bedenker en marketeer van producten, waar de detaillist uit een veelheid van producten een keuze maakt om daar vervolgens zijn klanten mee te bedienen.