Uitgeverij Podium


Nieuws

Matthias_MR_Declercq_c_Thomas_Sweertvaegher.jpg
29-10-2020

Matthias Declercq signeert op Urk

Dat De ontdekking van Urk zo goed wordt ontvangen, had Matthias Declercq niet durven dromen. En dat het boek ook op Urk wordt omarmd, is helemaal een feestje! Daarom reisde de auteur vorige week af naar Urk om zijn lezers te bedanken. Op veilige afstand signeerde hij de exemplaren van talloze Urkers.

 

Normaliter zou Declercq tijdens de feestelijke boekpresentatie op Urk deze exemplaren hebben kunnen signeren. Deze avond kon echter door de coronamaatregelen geen doorgang vinden. Hierdoor is zijn signeersessie een extra bijzondere gebeurtenis geworden, Matthias Declercq heeft in Nederland nog geen enkel boek kunnen signeren. Gelukkig is dit unieke moment op video vastgelegd:

 

 

 

 

Column Joost Nijsen

  • Ontwerp_zonder_titel_1_.png

    WIJ ZIJN PRIJZEN

    15-04-2021 -

    Mijmerend over de kansen voor Gerda Blees om, op 10 mei aanstaande, met haar Wij zijn licht na de Boekhandelsprijs ook de Libris Literatuur Prijs te winnen, gingen mijn gedachten terug naar eerdere hoogtepunten in onze ‘stal’. Niet om op te scheppen (natuurlijk wel!), maar dat is best een aardig lijstje boeken en oeuvres van Podium-auteurs die in de prijzen vielen, dacht ik. Ik wilde dat hier even opsommen, en liep langs de auteursbiografieën op onze website.