Uitgeverij Podium


Arno_Kantelberg_-_Man_op_z_n_best.png
€ 21,00
Omslag: Scherp ontwerp
ISBN: 978 90 5759 805 0

Titels


Arno Kantelberg
Man op z'n best

Jasjes met zes knopen, schoenen als klapschaatsen en T-shirts met lollige opschriften; de valkuilen in de garderobe van de Nederlandse man zijn legio. Arno Kantelberg ziet het als zijn missie om hem te begeleiden richting een stijlvol bestaan. Dat daar behoefte aan  is blijkt wel uit zijn razend populaire rubriek in Volkskrant Magazine.

Op dezelfde goedgehumeurde toon gaat Kantelberg in het treffend geïllustreerde Man op z’n best encyclopedisch te werk. Van de schoenen via het middenrif tot aan bovenkant van je hoofd, geeft hij praktisch antwoord op vragen waar de Nederlandse man dagelijks mee kampt. De grens tussen gezonde ijdelheid en aanstellerij is een dunne, maar voor- uitgang dient geboekt: zoals Nicolaas Klei de Nederlander wijn heeft leren drinken, zo wil Kantelberg zijn kleedgedrag verbeteren. Om met George Clooney te spreken: ‘If you look like an asshole, you probably are one.’

Arno Kantelberg (1968) is zelf ontegenzeggelijk een van de best geklede mannen van Nederland. Als hoofdredacteur van Esquire zit hij regelmatig vooraan bij toonaangevende internationale modeshows.

Quotes

‘Zijn boek Man op z’n best mag gerust een stijlbijbel heten. Voor elk deel van de mannengarderobe geeft hij advies.’

NRC Handelsblad

 

‘Een verzameling wenken en adviezen van iemand die de finesses van de mannengarderobe volledig beheerst.’

Trouw

 

‘‘Messias’ Kantelberg [leidt] de Nederlandse man de weg door de woestijn van onwetendheid.’

De Telegraaf