Uitgeverij Podium


Succesmodellen_3D.jpg
Deze titel is niet meer leverbaar
ISBN: 9789057594120
originele titel: 50 Erfolgsmodelle
vertaler: Rik Kuiper

Titels


Mikael Krogerus - Roman Tschäppeler
50 Succesmodellen

Dit mooi vormgegeven handboekje in Moleskine-uitvoering geeft raad. Of je nu student, huisvrouw, piloot of topmanager bent, iedereen worstelt op gezette tijden met vragen als: hoe neem ik de juiste beslissing? Hoe kan ik dingen veranderen? Hoe kan ik efficiënter werken? En: hoe motiveer ik mijzelf en anderen? Leef ik niet teveel in het verleden, of juist in de toekomst? Om uit te komen bij de hamvraag: wat wil ik eigenlijk?
50 Succesmodellen leert je om je gedachten te structureren en relevante vragen te stellen. Helder en beknopt worden in dit boekje beroemde modellen uitgelegd, van SWOT-analyse tot Prisoner's Dilemma, en van Piramide van Maslow tot Long Tail. Al deze modellen kun je eenvoudig in de praktijk toepassen, zowel op de werkvloer als in privérelaties. Met behulp van dit boekje kun je een situatie nuchter inventariseren en evalueren - om uiteindelijk met inzicht een krachtige beslissing te nemen.

Van dit slimme en behulpzame Zwitserse boekje werden in Zwitserland binnen enkele weken na verschijning 50.000 exemplaren verkocht. Het is vertaald door Rik Kuiper (auteur van de succesvolle titels Kijk niet naar mooie vrouwen, Maak nooit je bed op en Maak blunders.) begin 2011 kreeg het boek het Lintje van de boekverkoper 2011.

Quotes

'Het Zwitserse officiersmes onder de adviesboeken.'
Neues Deutschland

'Dit boek maakt je gelukkig. In tegenstelling tot de vele overvloedige zelfhulpboeken helpt dit boek écht, en wel simpel en snel.'

Sonntagsblick

'Zet vijftig modellen bij elkaar en je kunt de hele wereld verklaren. Was het leven ook maar zo eenvoudig.'
Managementenliteratuur.nl

'Een handig naslagwerk voor alle modellen die je alleen kent van horen zeggen, en beslist uitnodigend'
Intermediair

'Een boek boordevol modellen die ik zo graag gebruik (...) zelfhulp voor professionals eigenlijk, maar dan met een schijn van rationaliteit. Dat is nog eens zelfhulp waar je mee wegkomt. '
Machteld van Gelder in fdpersoonlijk

 

'Zoveel praktische kennis voor 15 euro; onmiddelijk aanschaffen deze wijsheid.'
Quote